2022. augusztus 17., Jácint

Mindenki ügye

#közmédia #köztévé #bende balázs

Elhagyja a közmédiát Bende Balázs

Székely Zoárd 2022.04.12. 13:12

Az M1 műsorvezetője évekig kampányolt a tévében a Fidesznek.

 

Távozik a közmédiától Bende Balázs, az M1 Világ című műsorának műsorvezetője, valamint a közmédia vezető szerkesztője – értesült a Magyar Hang.

 

A lap kereste Bendét, hogy valóban felmondott-e, és ha igen, mi az oka. Bende mindössze annyit mondott, hogy keressék ezzel kapcsolatban az MTVA sajtóosztályát, majd letette a telefont.

benda-balazs
Kép forrása: M1 Híradó / YouTube

Bende Balázs az elmúlt években vált ismertté az M1 külpolitikai újságírójaként, majd az MTVA vezető szerkesztőjeként. Stílusa, kormány melletti indulatos kiállásai és ideológiai okfejtései rendre nagy visszhangot keltettek. A sajtóban és a közösségi médiában többnyire élcelődve írtak a gyakorlatilag mémesülő Bendéről.

 

Néhány éve kiszivárgott az MTVA-tól egy hangfelvétel, melyen Bende arról beszélt, hogy náluk nem az ellenzéket támogatják, és az anyagok készítése során ezt vegyék figyelembe.

 

Frissítés: a közmédia kedd délután kiadott egy közleményt, amelyben azt írták, Bende "a hétfői nap folyamán egészségügyi okokra hivatkozással adta be felmondását". A közlemény szerint a döntést "a közmédia vezetősége sajnálattal tudomásul vette".

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló