2024. július 13., Jenő

Mindenki ügye

#választás 2022 #gattyán györgy #memo #megoldás mozgalom

Levitézlett valóságshow-szereplő is csatlakozott Gattyán pártjához

Kovács Dávid 2022.02.02. 08:35

Détári Lajos után VV Tommyboy is a Megoldás Mozgalom képviselőjelöltje lett.

"Igen, területi képviselőjelölt lettem" – jelentette be a Való Világ harmadik szériájából ismert VV Tommyboy, azaz Könyves Tamás, nemrég a Facebookon.

 

Kedves második családom❤️ Igen Területi képviselőjelölt lettem.(hogy melyik vàlasztási körzet azt hamarosan😉) Sokat...

Közzétette: Tamás Tommyboy Könyves – 2022. január 30., vasárnap

 

A bejegyzésből kiderül: Könyves a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom képviselőjelöltként indul az áprilisi országgyűlési választáson. Hogy melyik választási körzetben, egyelőre még nem árulta el, erről későbbre ígért tájékoztatást.

Sokat tanultam ideáig,de tudom mégtöbbet kell! Alázatos vagyok de ha kell tudok mégalázatosabb lenni! Figyelmes vagyok,de kérlek ha valamit nem veszek észre jelezzétek(közösen megoldjuk) Az én erényem a hatalmas csalàdom akiktől a legtöbb tapasztalatot s szeretetet kaptam mely felkészített szinte mindenre. Tisztelettel köszönöm hogy a Megoldás Mozgalom csapat tagja lehetek,ahol az országunk legokosabb szívszakemberei vannak és átadják a tudàsukat

– írja a posztban az egykori VV Tommyboy.

 

A bejelentés (amit a 444 szúrt ki először) nem előzmény nélküli, hiszen Könyves Tamás két nappal korábban már megosztott egy közös képet Gattyán Györggyel. Akkor a fotó alá/fölé/mellé azt írta: "Az emberek érzik és értik hogy miért kell vàlltoztatni a jelenlegi politikai szemléleten,a mi feladatunk a bizalmat s a hitet újraébreszteni bennük igaz cselekedeteinkkel."

 

Az emberek érzik és értik hogy miért kell vàlltoztatni a jelenlegi politikai szemléleten,a mi feladatunk a bizalmat s a...

Közzétette: Tamás Tommyboy Könyves – 2022. január 28., péntek

 

Gattyán György pártjának, a Megoldás Mozgalomnak nem ez az első váratlan igazolása: egy nappal korábban arról cikkeztünk, hogy a MEMO az exhonvédos, világválogatott Détári Lajost veti majd be a Kőbánya-Kispest választókörzetben.

 

 

(Indexkép: Könyves Tamás Facebook-profilja)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló