2022. december 5., Vilma

Mindenki ügye

#foci #választás 2022 #anglia-magyarország #kubatov gábor

Kubatov Gábornak az angol-magyar meccsről is a kommunisták és április 3-a jutottak eszébe

Fekő Ádám/Azonnali.hu 2022.06.15. 13:34

A Fidesz pártelnöke elegánsan emlékezett vissza a kedd esti meccsre.

azonnalipp

Azt már megszokhattuk, hogy a kormánypárti politikusok próbálják a magyar sportsikereket a párt sikerévé tenni (miközben az égésekkor rendre csendben maradnak), de talán egyikük sem ment olyan messzire, mint a Fidesz-pártigazgató Kubatov Gábor: a Fidesz mellett a Fradit is igazgató Kubatov Facebookon utalt a titokzatos kommunistákra, akiknek rettentően fájt a magyar válogatott tegnapi négygólos győzelme Anglia ellen a Nemzetek Ligája Wolverhamptomban rendezett csoportmeccsén.

A tegnap este futballgyőzelme jobban fájt a kommunistáknak, mint április 3” 

írta ki Facebookra.

kubi
 Kép forrása: Kubatov Gábor / Facebook

Kubatov most sem fejtette ki mélyebben gondolatait arról, pontosan kikre gondol: az ellenzék politikusai is lehetnének ezek a kommunisták, de ők tulajdonképpen egytől egyig örömködő reakciókat szolgáltattak a kedd esti meccs eredményére, a teljesen átlagos kommentelőkbe pedig csak ritkán köt bele a Fideszből bárki.

 

A kommunistázás egyébként utalás Orbán Viktor április 3-i üzenetére, amikor azzal riogatta híveit, hogy a kommunisták mind elmennek szavazni, úgyhogy nekik is el kell menniük mind.


A magyar válogatott egyébként továbbra is történelmet írt, de ezt Kubatov előtt már a Nemzeti Sport is megpróbálta elfelcsútiasítani. Nézzük is meg inkább újra az összefoglalót!

 

(Ezt a cikket az Azonnali szállította.)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló