2024. május 24., Eszter Eliza

Mindenki ügye

#időjárás

Kisebb esők előfordulhatnak

Csarnó Ákos - Időkép 2023.11.13. 08:12

 

Hétfőn általában erősen felhős, borongós időre számíthatunk, időnként több tájegységünkön is kialakulhat kisebb eső. Napközben gyenge, mérsékelt marad a légmozgás, de az esti óráktól kezdve a Dunántúlon egyre többfelé megélénkülhet a délnyugati szél. Reggelre helyenként pára, köd képződhet. Hajnalban -3 és +5, kora délután 6 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Kedden kezdetben többfelé, napközben elszórtan, az esti órákban pedig megint több tájegységünkön alakulhat ki eső, zápor. Csak kevés helyen süthet ki a nap rövid időszakokra. A délnyugati, nyugati szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Enyhébb légtömeg érkezik térségünkbe, napközben 13-19 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán már több tájegységünkön számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de ugyanakkor időnként többfelé kialakulhat átmenetileg eső, zápor, és néhol egy-egy zivatar sem kizárt. Az északnyugati szelet sokfelé élénk, erős, néhol viharos lökések kísérhetik. Kora délutánra 11 és 16 fok közé melegedhet a levegő.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló