2021. május 12., Pongrác

Mindenki ügye

#támadás #olló #emberölési kísérlet

Letartóztatták a Covid-osztályon betegtársát megszurkáló férfit

EÜ/MTI 2021.03.15. 14:41

Sebészeti ollóval támadt a nőre, aki életveszélyesen megsérült.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton jelentette be, hogy aznap délután egy VI. kerületi kórházban egy Covid-osztályon ápolt férfi sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget, életveszélyes sérüléseket okozva az asszonynak.

 

A gyanúsított kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. A rendőrök a kórház udvarán fogták el a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót.

 

A Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére közölte, hogy az ügyészség kezdeményezte a kínai férfi letartóztatását.

sebész-olló-pexels
Fotó: pexels.com (Képünk illusztráció)

Bagoly Bettina ismertette: az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelje el végrehajtani. A letartóztatás ügyében a bíróság várhatóan kedden dönt.

 

Az ügyben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

 

Frissítés(3.16): Ibolya Tibor, fővárosi főügyész kedden az MTI-vel közölte, hogy a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását, és az ügyészi indítvánnyal egyezően úgy döntöttek, hogy a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell végrehajtani.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló