2024. június 24., Iván

Mindenki ügye

#időjárás

Időnként eshet az eső

Csarnó Ákos - Időkép 2024.02.09. 07:40

 

Pénteken erősen felhős, borongós időre számíthatunk. Kezdetben elsősorban északkeleten és délnyugaton, délután, este viszont már több tájegységünkön is előfordulhat kisebb eső. A déli-délnyugati szelet sokfelé élénk, erős, a Dunántúlon viharos lökések kísérhetik. Hajnalra a szélcsendesebb északi tájakon pára, köd képződhet. Reggel 2 és 9, délután 9 és 19 fok között alakul a hőmérséklet, az alacsonyabb értékeket az északi és az északkeleti határhoz közel mérhetjük.

 

Szombaton is sok felhő lesz felettünk. Reggel, délelőtt a Dunától keletre több tájegységünkön számíthatunk esőre, majd átmeneti szünet után délután dél felől egyre többfelé elered az eső, néhol záporok is kialakulhatnak. Élénk, erős, helyenként viharos lesz a déli-délnyugati szél. Enyhe reggelre van kilátás, napközben pedig 13 és 18 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap az erősen felhős, borongós időben sokfelé kell számítani esőre, keleten záporok is kialakulhatnak. Még többfelé szeles lesz az idő. Az ország nagy részén 9 és 15 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, de délkeleten 16-18 fok is lehet.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló