2024. március 3., Kornélia

Mindenki ügye

#időjárás

Hidegfront hoz szelet, csapadékot

Csarnó Ákos - Időkép 2023.11.03. 07:41

 

Pénteken nyugat felől egy újabb hidegfront hoz esőt, záporokat, helyenként zivatart. Kora reggel keleten, északkeleten süthet ki a nap, majd délután a front mögött nyugat, délnyugat felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Sokfelé erős, viharos lesz a légmozgás. Kora reggel 7-15 fok várható, reggeltől északnyugaton hűlni fog a levegő, ott 8-12, máshol 13 és 22 fok közötti csúcsértékek várhatók, a legmelegebb keleten, délkeleten lesz.

 

Szombaton a reggeli pára-, ködfoltok feloszlását követően napos időre van kilátás, keleten vasagabb fátyolfelhőkkel. Gyenge eső, zápor legfeljebb kezdetben a Dunántúlon fordulhat elő. Nyugaton délutántól feltámad a délies szél. A hajnali 1-8 fokot követően napközben 13 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap várható a következő front esővel, záporokkal, zivatarokkal és ismét felerősödő széllel, viharos lökésekkel. A csúcshőmérséklet ekkor 11 és 20 fok között alakulhat, melegebb délen lesz.

 

idokep.hu

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló