2024. március 3., Kornélia

Mindenki ügye

#időjárás

Hideg, nyirkos idő várható

Csarnó Ákos - Időkép 2023.12.08. 08:20

 

Péntek reggelre sokfelé képződhet pára, köd, zúzmarás köd, valamint rétegfelhőzet, amely néhol tartósan megmaradhat. Csak helyenként süthet ki rövid időszakokra a nap. Számottevő csapadék nem várható, de kisebb hószállingózás, szitálás, kezdetben ónos szitálás is előfordulhat a borongós területeken. A Dunántúl északi felén élénk lehet a délkeleti szél. Hajnalban általában -7 és +1 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, de helyenként -10 fok körüli minimumokra is számítani kell. Napközben -2 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.

 

Szombaton az ország nagy részén borongós, szürke időre van kilátás, helyenként a pára, köd tartósan megmaradhat. Napközben nyugaton kisebb havazás, havas eső előfordulhat, máshol inkább csak hószállingózás, ködszitálás, illetve ónos ködszitálás lehet a jellemző. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban mindenhol fagyni fog, délután pedig -2 és +4 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Vasárnap sokfelé számíthatunk esőre, havas esőre, helyenként havazásra és ónos esőre is, majd délután nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. Egyes tájegységeinken élénk lehet a szél. Fagyos lesz a reggel, majd napközben -2 és +8 fok közé melegedhet a levegő.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló