2024. szeptember 25., Eufrozina Kende

Mindenki ügye

#időjárás

Helyenként zápor kialakulhat

Csarnó Ákos - Időkép 2024.09.25. 07:21

 

Szerdán kezdetben sok felhő lesz felettünk, és több tájegységünkön is kialakulhat eső, zápor, ugyanakkor párás, ködös tájakkal is találkozhatunk. Napközben elsősorban a Dunától keletre alakulhatnak még ki futó záporok, délkeleten egy-egy zivatar sem kizárt, ugyankkor a keleti és az északkeleti tájak kivételével már mindenhol több órára kisüt a nap. Sokfelé élénk lesz a déli, délnyugati szél. Hajnalban 8 és 16, délután 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Csütörtökön erősen fátyolfelhős idő várható, de helyenként vastagabb felhők is megjelennek az égen, viszont csak néhol északon és északkeleten fordulhat elő átmenetileg kisebb eső. Sokfelé erős, a Dunántúlon és északon többfelé viharos lesz a déli, délnyugati szél. Reggelre a kevésbé szeles tájakon pára, köd képződhet. Hajnalban 8-16, délután 23-28 fokot mutathatnak a hőmérők.

Pénteken egy hidegfront előterében helyenként nyugaton, északnyugaton és északon alakulhat ki időnként eső, zápor, máshol viszont még sok napsütésre van kilátás. Élénk, erős lesz a déli, délnyugati szél. Nagy lesz a hőmérsékleti kontraszt, a csúcshőmérséklet 20 és 31 fok között alakul, északnyugaton és északon mérhetjük majd az alacsonyabb maximumokat.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló