2024. március 3., Kornélia

Mindenki ügye

#időjárás

Havazások, hózáporok várhatók

Csarnó Ákos - Időkép 2023.11.29. 08:40

 

Szerdán nyugat felől tisztul az ég, az ország nagy részén több órára kisüt a nap, de keleten, északkeleten még előfordulhat kisebb havazás, hózápor. Az északnyugati szél kezdetben több helyen élénk, a Duna mentén erős lesz, majd délután mérséklődik a légmozgás. Napközben -2 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

 

Csütörtökön borongós, sokfelé csapadékos időre van kilátás. Északon-északkeleten havazás, havas eső, ónos eső, máshol a kezdeti vegyes halmazállapotot követően egyre inkább eső hullhat. A déli-délkeleti szél a Dunántúlon és délen élénk lehet. A csúcshőmérséklet -3 és +8 fok között alakul, északon, északkeleten lesz fagyos, délen enyhébb idő.

Pénteken folytatódik az csapadékos idő, több helyen kiadós csapadékmennyiség zúdulhat le. Az ország nagy részén eső várható, de északon kezdetben ónos eső is hullhat. Délen, délkeleten a délnyugati szél a reggeli, délelőtti órákban élénk lehet. Itt jelentősen megenyhül az idő, 8 és 18 fok közé melegedhet a levegő, máshol mindössze 2-7 fok várható.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló