2024. április 13., Ida

Mindenki ügye

#halálos baleset #rally

Három férfi és egy nő halt meg a vasárnapi raliversenyen, büntetőeljárás indult - VIDEÓ a balesetről

2024.03.25. 11:42


Három férfi és egy nő vesztette életét és nyolcan sérültek meg a vasárnapi Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetben, amelyben egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

 

 

Azt írták, ketten életveszélyes, öten súlyos sérüléseket szenvedtek, egy ember könnyebben sérült. A halálos áldozatok között nincs gyermek.

 

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja. Halálos tömegszerencsétlenséget okozó,   foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen - tudatták.

 

A tájékoztatás szerint Lábatlan és Bajót között a 6-os kilométernél az egyik versenyautó letért a kijelölt útszakaszról, és az aszfaltozott úton, illetve az út menti füves területen tartózkodók közé hajtott. A baleset a nézők elől elzárt területen következett be, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

 

A baleset miatt megszakították a versenyt.

 

indexkép: MTI/Bodnár Boglárka

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló