2024. április 17., Rudolf

Mindenki ügye

#koronavírus #vakcina #oltás #orbán viktor

Harmadszor is beoltották Orbán Viktort, ezúttal Modernát kapott

Barna Benedek 2021.10.17. 11:53

A miniszterelnök Facebook-oldalára erről "Három a magyar igazság" címmel töltöttek fel egy videót.

 

Orbán Viktor a Facebook-oldalára "Három a magyar igazság" címmel vasárnap töltöttek fel egy videót, amelyben az látható, hogy beadják neki a harmadik koronavírus elleni oltást. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője később az MTI-vel azt is közölte, hogy "az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel". (A kormányfőt korábban a kínai Sinopharmmal oltották, ami után a hivatalos ajánlás szerint adhatnak Pfizert, Modernát, AstraZenecát vagy Janssent is).

 

 

A felvételen látható a kormányfő afelől érdeklődik, hogy várható-e aznap bármilyen következménye – aluszékonyság, fájdalom – az oltásnak, megjegyezve, hogy színházjegye van (a 444.hu azt írja, információik szerint nem most, hanem még pénteken oltották be a miniszterelnököt). Az orvos válasza szerint izomfájdalmat és egy kis fáradékonyságot szoktak tapasztalni az oltás után.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló