2021. május 11., Ferenc

Mindenki ügye

#békemenet #cöf

Gigantikus Békemenetet terveznek a koronavírus-járvány után

ugytudjuk.hu 2021.04.24. 08:29

Hurrá.

Soha nem látott méretű Békemenetet szeretne megszervezni a koronavírus-járvány után a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) - szúrta ki a HVG.

 

Csizmadia László elnök egy keddi sajtótájékoztatóján azt közölte:

Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten.

A sajtótájékoztatóján az elnök azt mondta, hogy az ellenzék „áldatlan háborút” indított a keleti vakcinák beszerzése és beadása ellen, ezzel szemben a CÖF-CÖKA azt mondja, legyen áldott minden egyes ampulla, és a védőoltások megteremtőinek élete.

A lap szerint ezután Csizmadia köszönetet mondott Oroszországnak és Kínának, hogy – mint fogalmazott – a jóvoltukból Magyarország Európában és világban az elsők között áll az átoltottság terén.

 

via ugytudjuk.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló