2024. július 25., Jakab Kristóf

Mindenki ügye

#választás 2022 #gattyán györgy #megoldás mozgalom

Gattyán György a Z'Zi Labor frontemberével igázná le Zuglót

Fekő Ádám/Azonnali.hu 2022.02.09. 13:10

Ismert emberekkel szeretné digitalizálni az országot.

azonnalipp

Egészen elképesztő celebritásokat mozgat meg Gattyán György egyelőre teljesen érthetetlen célú és hátterű Megoldás Mozgalma a 2022-es országgyűlési választásra: Détári Lajos és VV Tommyboy után behúzták Zuglóba a Z'Zi Labor (a hivatalos sajtóközleményben egyébként  Z’z laborként hivatkozott) zenekar frontemerét, Janicsák Istvánt.

 

 

A frontemberkedés mellett dalszövegeket és verseket is író, mellesleg producerkedő Janicsák elmondta, régóta tervezi a közéleti szerepvállalást:

Régóta él bennem a vágy, hogy ne csak a dalszövegeimmel, zenémmel tegyek az emberekért, hanem olyan valós megoldásokat is kínáljak, amelyek a kerületemben élők javát szolgálhatják. Azt gondolom, az elmúlt időszak helybenjárása és egymásnak feszülő pártideológiák helyett, itt az ideje, hogy eredményeket lássanak a választók! Én ezért fogok dolgozni!

– áll a közleményben.

 

Gattyán úgy gondolja, generációkat tudott megmozgatni Janicsák, és a fiatalabb korosztályban is népszerű.

Janicsák István
Fotó: Megoldás Mozgalom

A jelenelg iállás szerint a stabilan ellenzéki Zuglóban a fideszes Borbély Ádámmal, az ellenzéki Hadházy Ákossal mérkőzik meg a nagyok közül, de Budapest 8-as számú választókörzetében indul még a Mi Hazánktól Czeglédi János, az MKKP-tól róza Regina, az ISZOMM/Munkáspárttól pedig Galba-Deák Ádám.

 

A Megoldás Mozgalom egyelőre főleg médiapárt, bár azt is izgalamsan csinálják: Gattyán már beszélt például az ATV-ben jelöltjeiről, de az egykori focilegenda Détári Lajos egyelőre annyira el van szigetelve, hogy amikor indulásra hírére mi is felhívtuk, bármiféle kommentár nélkül a párt sajtóosztályához irányított minket. Ott fel is tettük a kérdést, hogy többek közt a Kőbányán induló Détári mennyire tudja képviselni a digitalizációt és hasonló flancos dolgokat, amiket a LiveJasmin miatt milliárdossá vált Gattyán hangoztat, de választ azóta sem kaptunk, ahogy arról sem, lesznek-e például a jelölteknek nyilvános kampányeseményei is.

 

Ezt a cikket az Azonnali szállította.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló