2023. szeptember 28., Vencel

Mindenki ügye

#Verpelét #újság #sajtó

Felfüggesztik a 168 Óra hetilap megjelenését

Fehér Buda/ugytudjuk.hu 2022.08.26. 16:49

A Pesti Hírlappal sem találkozhatnak az olvasók.

 

Felfüggeszti a 168 Óra hetilap megjelenését a Michaeli, Schwartz & Brit Média Holding Zrt., írja a Média1. A lap értesülései szerint a médiacsoport a jelenlegi energia és papírárak mellett nem látja fenntarhatónak a lap kiadását.

 

A 168 Óra azonban nem szűnik meg teljesen, az online felület megmarad. Ezzel párhuzamosan új, digitális alapokra kerül a 168 óra hetilap archívuma is, így a jövőben kereshetővé válik a több mint három évtizednyi évfolyam minden száma. A hetilap digitális átállását Szombathy Pál főszerkesztő és Sztankóczy András főszerkesztő-helyettes koordinálja majd.

 

A Pesti Hírlap megjelenését ugyanakkor a kiadó továbbra is szünetelteti. A kiadó az elmúlt években több, korábban megszüntetett lapot hozott már vissza, ezért joggal bízunk abban, hogy a gazdasági környezet normalizálódását követően ezek az újságok is visszatérnek nyomtatásba is – mondta Milkovics Pál, a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt vezérigazgatója, aki hangsúlyozta, hogy a 168 óra és a Pesti Hírlap időszaki kiadványai továbbra is megjelennek.

 

(Via ugytudjuk.hu)

 

 

Indexkép forrása: 168 óra / Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló