2021. november 29., Taksony

Mindenki ügye

#szex #Borkai Zsolt #Győr

Csak pár száz eurót kaptak fejenként a győri polgármesterrel szexelő lányok

Nagy Donát 2021.05.17. 08:57

A résztvevők szerint jó buli volt.

A Borkai-sztori eddig ismeretlen részleteit osztotta meg a HVG, amelyben a tanúvallomásokat és dokumentumokat dolgozta fel a lap. A cikkből többek között az is kiderül, hogyan érkeztek a szexparti résztvevői, kik szervezték, hogyan készülhetett az ikonikus felvétel, majd miként csúszott ki Borkaiék kezéből az irányítás.

 

A cikk szerint összesen 4 lány utazott le a mulatozókhoz , akik bár ismerték már egymást, de a csapatot fuvarozó nővel akkor találkoztak először. 

Amikor a kocsi beért a horvát kisvárosba, a nő hívta is a szervezőt, aki egy parkolóba irányította őket, ahová értük ment. Ő volt Rákosfalvy Zoltán, egy prominens győri ügyvéd [...]. A parkolóból a nők már Rákosfalvyval együtt mentek el a kikötőhöz, ahol egy gyönyörű, háromszintes katamarán fogadta őket és Rákosfalvyval együtt hat férfi

– írják, majd azt is hozzáteszik, hogy

a nőknek nagyon tetszett a hajó.

A rájuk váró 6 férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott. Rákosfalvy Zoltán mellett egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó, János, valamint Győr első embere, Borkai Zsolt akkori fideszes polgármester, olimpiai bajnok tornász is készült a közös kirándulásra. A “győri polip” - merthogy sokan így nevezték a triumvirátust - egyébként a Fidesz-KDNP politikai segítségével a megelőző években majdnem mindent behálózott az iparűzési adó miatt gazdagnak számító nyugati városban.

 

A cikk szerint a nőket meglátva Ervin, a szorgos vállalkozóként ismert győri vendéglátós értetlenkedett, hogy mi szükség a hoszteszekre, de Rákosfalvy erre csak annyit mondott neki:

jó buli lesz.

A kihajózás után aztán be is indult a parti, és Borkai Zsolt mellé odaült két lány, akik ekkor már nagyon közvetlenek voltak.

Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok

– hangzik el az egyik résztvevőtől a kihallgatásakor.

Sőt, Borkai a vallomásában úgy emlékezett vissza, hogy a nők azt mondták:

ha gondoljuk, akkor többet is akarhatunk, de ennek ára is van... úgymond felajánlották a szexuális szolgáltatást.

A vendéglős Ervinnek viszont nem tettek ajánlatot, de János is kimaradt a buliból, mert korán elment aludni az alsó szintre.

A lányok több felvételt és szelfit is készítettek az éjszakáról, amin bár ők is jól érezték magukat, de később ki is fizették őket.

Fejenként pár száz eurót fizettünk be és emlékezetem szerint 800 vagy 1000 euró volt a lányok összköltsége

– zárja a pikáns részleteket a cikk.

 

Az orgián készült felvételek még a 2019-es önkormányzati választások előtt kiszivárogtak, így a történetet az egész ország megismerhette. Az őszi voksoláson Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) újra megkapta a győri választók bizalmát.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló