2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#időjárás

Fagyos reggel, enyhébb nappal

Csarnó Ákos - Időkép 2024.03.20. 07:22

 

Szerdán az ország legnagyobb részén sok napsütésre van kilátás, északkeleten, keleten lehet több gomolyfelhő az égen, máshol legfeljebb vékony fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Csapadék nem várható. Keleten, északkeleten helyenként élénk lehet a nyugatias szél. Hajnalban néhol pára-, ködfoltok képződhetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet -7 és +1 fok között alakul, majd délutánra 11 és 16 fok közé melegszik a levegő.

 

Csütörtökön már több lesz fölöttünk a felhő, de több-kevesebb napsütésre mindenhol számíthatunk. Estefelé nyugaton eső, zápor kialakulhat. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Kora reggel -2, +4, napközben 13-19 fokot mérhetünk, a legmelegebb délnyugaton lesz.

Pénteken sokfelé erősen felhős, borongós időre számíthatunk elszórtan esővel, záporokkal. A Dunántúlon feltámad az északnyugati szél. Enyhébb lesz a hajnal, délután pedig 12-19 fokot mérhetünk

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló