2024. február 25., Mátyás

Mindenki ügye

#időjárás

Ezt kapjuk: ködös, felhős hétvége, néhol eshet is

Csarnó Ákos - Időkép 2023.01.13. 07:56

 

Pénteken a sokfelé párás, ködös reggelt követően napközben egy melegfront felhőzete takarja el egyre többfelé a napot, de számottevő csapadékot nem ad. A mögötte érkező hidegfront viszont a délutáni, esti óráktól egyre többfelé hoz északnyugat felől csapadékot. Több helyen megélénkül a délies szél. Hajnalban -3, +5, délután 4-10 fokot mérhetünk.

 

Szombaton a front mögött már sokfelé kisüthet a nap, de keleten még eleinte előfordulhat eső, zápor. Itt még délután is a felhőké lesz a főszerep. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban -1, +5, délután 5-11 fok várható.

Vasárnap ismét megnövekszik a felhőzet, csak kevés napsütés ígérkezik. Délután főként az ország északi-északnyugati felén, estétől pedig már máshol is kialakulhat eső. Északon tartósan párás, ködös körzetek lehetnek. Élénk, több helyen erős lesz a délies szél. Hajnalban -2, +5, délután 4-12 fok között alakulhat a hőmérséklet.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló