2024. május 24., Eszter Eliza

Mindenki ügye

#időjárás

Esett, esik, esni fog

Csarnó Ákos - Időkép 2023.11.17. 07:44

 

Pénteken egy hidegfront hatására erősen felhős, borongós időre számíthatunk, többfelé várható eső, zápor, néhol egy-egy zivatar sem kizárt. A legmagasabb északi hegycsúcsainkon délután, este az esőt akár havas eső, havazás is felválthatja. Egyre többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északnyugatira forduló szél. Kora délután 6 és 12 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

 

Szombaton keleten lesz több felhő, itt helyenként még kisebb eső, északkeleten havas eső, a Zemplénben gyenge havazás is előfordulhat, máshol a változóan felhős-napos időben helyenként alakulhatnak ki futó záporok, a magasabban fekvő tájakon akár hózáporok. Sokfelé erős, a Dunántúlon és a középső tájakon viharos lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalban -2, +5 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig 4 és 9 fok között alakul.

Vasárnap egy melegfront felhőzete érkezik fölénk, több helyen előfordulhat kisebb eső, északon havas eső, havazás is. A délire-délnyugatira forduló szél veszít erejéből, csak helyenként északnyuhgaton lehet élénk. Kora reggel -6, +1, naközben 2-9 fokot mérhetünk.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló