2022. augusztus 13., Ipoly

Mindenki ügye

#szavazás #ellenzéki előválasztás

Előválasztás: hamarosan eléri a félmilliót a szavazók száma

Farkas Bazsi/ugytudjuk.hu 2021.09.26. 10:10

Tegnap közel 90 ezren szavaztak.

Ismét rekordot döntött az előválasztási részvétel - írja az előválasztás hivatalos Facebook-oldala. Az előválasztás első hétvégi napján minden eddiginél többen szavaztak. 2021. szeptember 25-én, szombaton az alábbiak szerint alakult a részvétel:

 

sátorban megjelent 70.122 szavazó, interneten keresztül adta le voksát 19.080 szavazó (az interneten keresztül szavazók a nap folyamán vagy azt megelőzően regisztráltak).

 

Összesen tehát a nap folyamán 89.202 fő adta le voksát Magyarország következő miniszterelnökére és az előválasztás képviselőjelöltjeire, mindösszesen pedig már több mint 440 ezren szavaztak.

 

Az előválasztás még három napon át, keddig tart. A szavazatszámlálás szeptember 29-én, szerda reggel kezdődik meg húsz megyei helyszínen. A képviselőjelölti választások végeredménye folyamatosan, a miniszterelnök-jelölti választás végeredménye késő délutánra várható.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló