2022. október 6., Brúnó Renáta

Mindenki ügye

Előkerült egy videó, amin Habis László kollégája hátulról közösül egy prostituálttal egy yachton

2019.11.30. 00:00

A családapa kiruccant egy kicsit, hogy a keresztény szabadság törvényei szerint berendezze az életét.

 

Napokkal ezelőtt jelent meg az „Ez az ördög ügyvédje” című blog, amelynek névtelen szerzője Borkai Zsolt győri polgármester gyanús szántóföldbizniszeiről és kokainnal meg prostituáltakkal felturbózott horvátországi utazásairól ír. 

 

A szerző szombaton feltett egy fotót, amelyen látható, ahogy a városvezető éppen szexel egy nővel, miközben egy másik nő is belóg a képbe.

 

Borkai épp akcióban. A 18+-os, cenzúrázatlan verzió megtekinthető ITT.

 

blog aztán vasárnap reggel egy videót is közzétett, amin a korábban már közölt képen látható pózban szexel a polgármester egy nővel. Az is látható, hogy Borkai mellett többen is élvezik az örömlányok szolgáltatásait. A videót egy Pornhub nevű pornóoldalra töltötték fel, a szigorúan 18+-os tartalom ITT TEKINTHETŐ meg.

 

Egyébként Borkai ezzel a plakáttal kampányol Győrben:

 

 

Ehhez csak Orbán Viktor nem is olyan régi szavait fűznénk hozzá"Nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket".

 

Naná, hogy pörög a fideszes polgármester szexbotránya, ha a pártja folyton erkölcsről papol!

A politikai kommunikációban a papagájkommandózás ugyan hatékony, de jobban jártak volna, ha prostikkal levideózott Borkai Zsolt esetében nem erőltetik a családapa-szlogent. A Fidesz 2010 óta folyamatosan túlnyeri magát, és a politikai kommunikációs kapacitásai nem tudnak lépést tartani a párt órási méretével. A Borkai Zsolt múltjában rejlő kockázatokat hibásan mérték fel, és olyan szlogent választottak neki (Családapa.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló