2021. május 14., Bonifác

Mindenki ügye

#lopás #nyúl

Valaki ellopta a világ legnagyobb nyulát

ugytudjuk.hu 2021.04.13. 18:04

Az állat gazdija 400 ezer forintnyi díjat ajánlott fel a megtalálónak.

Ellopták az otthonából Dariust, a világ legnagyobb nyulát. Az állat gazdája, Anette Edwards ezer fontos, azaz nagyjából 400 ezer forintos jutalmat kínált fel annak, aki hazavinné Dariust, aki 2011-ben került bele a Guinness rekordok könyvébe. 

 

Az egykori Playboy nyuszi, Edwards azt mondja, az állatot valószínűleg azért lophatták el, hogy tenyésszék, hiszen Darius utódja akár meg is dönthetné az apja rekordját. A 68 éves nő szerint azonban a nyúl már túl öreg ehhez, úgyhogy azt szeretné, ha az idősödő állat épségben hazatérhetne.

 

 

A nyúl eltűnését már a brit rendőrség is vizsgálja, a hivatalos adatok alapján egy 130 centis, 15 kilós állatot keresnek. Edwards azt mondja, hogy szombaton, a szokásos időben még megetette Dariust, majd bezárta az állatot a ketrecébe, írja a Metro. Másnap reggel viszont arra kelt, hogy a rekorder nyúl eltűnt, amitől a nő teljesen pánikba esett.

 

Edwards egyébként veterán nyúl tenyésztő, már több mint 100 állatot segített a világra. Dariust egy külön diétával sikerült ekkorára növesztenie, a nő most attól fél, hogy bárki is vitte el az állatot, nem a megfelelő étellel fogja etetni, amibe a nyúl bele is betegedhet. Edwards arról is meg van győződve, hogy Darius rablói előre eltervezték a betörést, amit nem volt nehéz kitervelniük, mert a nő régebben a közönség előtt is megnyitotta a farmját, hogy az érdeklődők megnézhessék az állatot. 

 

Via ugytudjuk.hu

 

(Indexfotó: Caters News Agency)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló