2024. április 25., Márk

Mindenki ügye

#elbocsátás #újság #újságírók

Elbocsátják a 168 óra teljes szerkesztőségét

ugytudjuk.hu 2022.04.30. 19:17

A 168.hu internetes oldalt az elbocsátások nem érintik.

 

A Media1 úgy értesült, hogy Milkovics Pál, a Michaeli, Schwartz & Brit Media vezérigazgatója és társtulajdonosa úgy döntött, hogy a kiadó elbocsátja a 168 Óra című hetilapot eddig előállító szerkesztőségi stábot.

 

Távozik a 168 Óra főszerkesztője, Makai József is, de őt nem elbocsátják, hanem maga döntött így, mert nem ért egyet azzal a struktúraváltással, amit a vezérigazgató kezdeményezett.

 

A Media1.hu-nak szombaton Milkovics Pál megerősítette, hogy elbocsátanak mintegy 15 főt. A 168.hu internetes oldalt az elbocsátások nem érintik, az internetes szerkesztőség önállóan működik egy ideje, és ott maradnak a belsősök ezután is.

 

A hetilap tartalmait a jövőben Trencséni Dávid hírigazgató és a hírigazgató munkatársai rendelik meg külsős újságíróktól.

 

A Media1 úgy tudja, a kiadó nem vállal garanciát arra, hogy az eddigi szerzőktől, szerkesztőktől biztosan rendelni fog olyan mennyiséget, hogy ez önmagában a szerzők megélhetését is biztosítsa.

 

(Via ugytudjuk.hu)

 

 

Indexkép forrása: 168 óra / Facebook

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló