2023. december 9., Natália

Mindenki ügye

#fizetés #ecofamily

Egy eladó-pénztáros akár bruttó 495 ezer forintos havi fizetést is kaphat az EcoFamilynél

Farkas Bazsi 2023.03.23. 10:24

Infláció feletti, 20%-os béremelést hajtott végre a magyar tulajdonú kiskereskedelmi lánc.

 

A 100%-ban magyar tulajdonú, jövőre 20 éves EcoFamily kiskereskedelmi bolthálózat immár közel 1300 főnek biztosít munkát. A vállalat folyamatosan terjeszkedik, idén további 5 üzlettel bővíti kereskedelmi egységeit és a meglévő boltjait is fejleszti, így folyamatosan aktív a toborzási piacon is. Az EcoFamily új és leendő munkavállalóit a szektor egyik legversenyképesebb fizetési csomagjával igyekszik megnyerni. Eladó-pénztárosként például a minimálbér közel kétszeresével számolhatnak az új jelentkezők.

 

Az EcoFamilynél a legnagyobb érték az ember, ami igaz a vásárlókra és a munkavállalókra egyaránt. Ez a mindennapokban is tetten érhető, hiszen a cég a munkatársainak igyekszik olyan környezetet teremteni, ahol jó érzéssel dolgozhatnak egymásért és a vásárlókért.

 

A jelenlegi inflációs és gazdasági helyzetben a társaság mindent megtesz azért, hogy munkavállalói megőrizzék fizetésük reálértékét, ezért 2023 januárjában a teljes hálózatára vonatkozóan, pozíciótól függetlenül átlagosan 20%-os bérfejlesztést valósított meg, ami a hivatalos inflációs értéket és a piaci társak által eddig bejelentett emeléseket is jelentősen meghaladja.

 

Ez azt jelenti, hogy minden juttatást összegezve egy eladó-pénztáros akár bruttó 495 ezer forintos havi jövedelemmel is számolhat az EcoFamily-nél. Raktárosként bruttó 490, biztonsági őrként bruttó 527, míg műszakvezetőként akár bruttó 587 ezer forintos fizetési csomagot is elérhetnek a munkavállalók az ország egyik legnagyobb magyar tulajdonú kiskereskedelmi láncánál. Ez azt jelenti, hogy a 2023-as minimálbér legalább kétszeresével számolhat az, aki az EcoFamily csapatához csatlakozik.

 

A havi bér és béren kívüli juttatásokon kívül olyan vonzó feltételeket is biztosít munkavállalói számára az EcoFamily, mint például a 13. havi fizetés, ezen kívül a munkába járáshoz a törvény szerinti maximális díjazással térítik meg a távolsági bérletet, valamint az autóval történő bejárást 30 forint/km összeggel támogatják. Továbbá kedvezményes bankszámla és mobiltelefon csomagot is választhatnak a munkavállalóik.

 

Az egészséges életmód támogatása is kiemelt az EcoFamily életében, ezért például zöldség, gyümölcs és vitamin juttatás is van a cégnél. Ha pedig sportversenyeken vesz részt egy munkavállaló, akkor havi két alkalommal, összesen bruttó 20 ezer forint sportjutalmat is fizetnek számára.

 

Az EcoFamily elsősorban eladó-pénztáros, raktáros és biztonsági őr pozíciókra keres új munkatársakat - írja az ugytudjuk.hu szerkesztőségéhez eljutatott közleményében a cég.

 

indexkép: EcoFamily facebook

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló