2024. március 3., Kornélia

Mindenki ügye

#időjárás

Csípősek lesznek megint a reggelek

Csarnó Ákos - Időkép 2023.11.27. 07:44

 

Hétfőn egyre többfelé megvastagszik a felhőzet, beborul az ég. Az ország északi-északkeleti felén hószállingózás, gyenge havazás, néhol havas eső, délen kisebb eső fordulhat elő elszórtan. Helyenként élénk lehet a délnyugati szél. A reggel ismét fagyos lesz, -8, -1 fok között alakulnak a minimumok, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Délután pedig 0-8 fokra van kilátás.

 

Keddre egy mediterrán ciklon hozhat országos csapadékot, elsősorban északon és északkeleten havazhat, máshol inkább eső lehet a jellemző. Több helyen élénk, reggel délkeleten, délután a Dunántúlon erős lehet a légmozgás. Napközben -1 és +8 fokot mérhetünk.

Szerdán nyugat felől tisztul az ég, az ország nagy részén több órára kisüt a nap, de keleten, északkeleten még előfordulhat havazás, hózápor. Az északnyugati szél megélénkül több helyen. Napközben -2 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

 

idokep.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló