2023. június 4., Bulcsú

Mindenki ügye

#futball #csányi sándor #foci

Csányi Sándor arra kéri a politikusokat, hogy a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban

Nagy Donát 2021.08.28. 12:44

Eszmefuttatása végén azért ő is politizál egy kicsit.

A politikát figyelő állampolgárként időnként szórakoztatónak, de alapvetően azért nagyon elkeserítőnek tartom a negatív kampányra építő politikai kommunikációt. A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjeként viszont mindent meg is fogok tenni azért, hogy a futball kimaradjon ezekből a politikai küzdelmekből

– írja Csányi Sándor az MLSZ oldalán, majd hozzáteszi:

A futball ugyanis mindenkié! Legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken. Azt is, aki évtizedek óta drukkol a magyar válogatottnak, és azt is, aki csak mostanában szerette meg ezt a fantasztikus játékot, vagy éppen csak most készül megszeretni.

D__YT201804270081
Fotó: MTI / Illyés Tibor
 

 

Csányi határozottan kéri a politikusokat, hogy a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban, ne próbálják megosztani a közönségünket, a magyar szurkolókat.

A magyar futballnak minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van, pártállástól függetlenül. Talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg. A válogatott mérkőzéseken minden politikust szívesen látunk a nézőtéren, bármelyik párt tagjai is legyenek

– zárja sorait az Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, aki egyben Magyarország 2. leggazdagabb embere. Végül pedig jelzi, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívja majd meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló