2021. október 26., Dömötör

Mindenki ügye

#előválasztás #ellenzéki előválasztás

Csaknem 85 ezren szavaztak hétfőn az ellenzéki előválasztáson

Székely Zoárd 2021.10.12. 10:12

Majdnem rekord.

Hétfőn ismét rekordközeli számban szavaztak Magyarország első országos előválasztásán, egyedül szeptember 25-én járultak ennél többen személyes vagy online szavazópontokhoz – számolt be róla az Országos Előválasztási Bizottság.

 

A nap pontos adatai az alábbiak szerint alakultak:

  • Sátorban megjelent: 68.284 fő.
  • Interneten keresztül adta le szavazatát: 16.497 fő.

Összesen tehát 84 781-en voksoltak arra, hogy Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Ez az eddigi legmagasabb hétköznapi részvételi szám az országos előválasztáson. Az összesített részvétel két nap után 163 393.

 

Mint írják, a magas számokból is látható, hogy az előválasztás biztos kezekben van, a szavazás fennakadások nélkül folyik országszerte. Bár az előválasztási háttérrendszert naponta érik terheléses támadások, az aHang és a pártok informatikusainak hála a szavazási rendszer továbbra is stabilan, üzembiztosan működik.

 

A második fordulóban az ország összes szavazópontján minden szavazásra jogosult személy érvényesen tud szavazni. A megnövekedett operátori kapacitásoknak hála, jelentősen lerövidült a videós azonosítás várakozási ideje is.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló