2022. október 4., Ferenc

Mindenki ügye

#hadházy ákos #benzin #benzinár #üzemanyagár #benzinárstop

Benzinkútmentő akciót hirdetett Hadházy: Aki teheti, a Molnál tankoljon!

Kovács Dávid 2022.02.20. 16:37

A független képviselő szerint: aki most valamelyik fehér kútnál tankol, az annak tönkretételét segíti. Meg Orbánt.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán arra buzdítja az autósokat, hogy a következő napokban – ha csak tehetik – a Mol benzinkútjain tankoljanak.

 

A politikus azt kifogásolja, hogy a Mol a hatóságilag szabályozott árnál drágábban adja el az üzemanyagot a többi kútnak, miközben azok gyakorlatilag kivéreznek.

Ez tipikus maffiamódszer: először szétverik az üzletedet, aztán tesznek egy "visszautasíthatatlan" ajánlatot rá...Vagy azt sem: a kisebb forgalmú kutakat hagyják bezárni, mert így kisebb lesz a konkurrencia. (Önöknek meg messzebb kell menni a benzinért) A nagyobbakat meg szépen bekebelezik

– írja a posztjában.

 

Ahogy korábban az Egri Ügyek is írta, az elmúlt hetekben egyre több szakértő és szakmai szervezet hívta fel a figyelmet arra, hogy hamarosan rengeteg üzemeltető fog becsődölni, mivel nem igazíthatja a világpiaci árakhoz a saját üzemanyagárait, pedig a kőolaj ára hihetetlen magasságokba szökött, valójában 520 és 550 forint közötti fogyasztói ár lenne indokolt. Az egyik Komárom-Esztergom megyei benzinkút tulajdonosa nemrég azt nyilatkozta, a havi 300 ezres veszteséget még benyelték volna, az 500 ezret viszont már nem tudják, be kellett zárniuk.

A szolidaritás fontos. Tudni kell, hogy aki a következő napokban nem a MOL-nál tankol, az az adott kút tönkretételében segít Orbánnak és a (Horvátországban) vesztegetés miatt elítélt és körözött MOL-vezér Hernádinak. Ha Ön esetleg arra gondol, hogy ez legyen a benzinkutas gondja, akkor emlékezzen arra: a maffia soha nem áll meg egy üzletnél, legközelebb Ön kerül sorra (ha ÖN még azon kevesek közé tartozik, akit nem alázott meg a kormány)

– zárja a felhívást Hadházy.

 

A teljes bejegyzést itt lehet megnézni:

 

A KÖVETKEZŐ NAPOKBAN AKI TEHETI, MOL BENZINKÚTON TANKOLJON ! (Szekszárdon különösen, mert ott Horváth “Trafikos” István...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2022. február 19., szombat

 

(Indexkép: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló