2021. december 7., Ambrus

Mindenki ügye

#koronavírus #lélegeztetőgép #oltásellenesség

Az oltástagadó család minden tagja lélegeztetőgépre került – az édesapa elhunyt

Bazsó Bálint 2021.11.16. 08:41

A legkisebb gyermek is életveszélyes állapotban van. Mint kiderült, hamis védettségi igazolvánnyal utazgattak külföldre.

Koronavírussal kórházba került egy négytagú, oltástagadó, hamis védettségi igazolvánnyal rendelkező budapesti család. Közülük a szülők tünetei voltak a legsúlyosabbak. Az édesapa elhunyt, a felesége állapota is nagyon súlyos, az ő életéért jelenleg is küzdenek az orvosok – írja a Blikk.

 

A lap információja szerint a kórházi dolgozók gyanúsnak találták a négytagú család védettségi igazolványait, ezért értesítették a hatóságot.

 

Mint kiderült, a család egyik tagja sem oltatta be magát, ám védettségi igazolványra szükségük volt, mert gyakran utaznak külföldre. Hogy a most tervezett nyaralás végül összejött-e vagy sem, azt nem tudni, ám annyi bizonyos, hogy a családtagok elkapták a koronavírust, és kis időn belül egymás után egy fővárosi kórház intenzív osztályán kötöttek ki, valamennyien – a kisiskolás gyerekek is – lélegeztetőgépre kerültek. 

 

A családfő életét már nem tudták megmenteni az orvosok, és a Blikk információi szerint kisebbik gyermekük továbbra is életveszélyes állapotban van. Úgy tudják, a rendőrség vizsgálja a családtagok birtokában lévő védettségi igazolványokat.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló