2023. december 9., Natália

Mindenki ügye

#lmp #választás #győr

Az LMP Pintér Bencét támogatja Győrben

Csarnó Ákos 2023.09.29. 16:40

 

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja a 2024-es önkormányzati választáson a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltjét, Pintér Bence polgármester-jelöltségét támogatja.

 

Pintér Bence egy zöld gondolkodású, tiszta kezű politikus, aki képes lesz Győrben újra egységet teremteni azért, hogy a város termőföldjeit ne áldozhassák fel a külföldi nagyvállalatok profitérdekei miatt, azok megmaradhassanak a helyi gazdálkodóknak, és többek között abban is, hogy elődjeivel Dézsi Csabával és Borkai Zsolttal szemben ne hagyja szó és érdemi cselekedet nélkül azt, hogy a helyiek vizeit elszennyezzék az oda telepített gyárak. Az LMP hisz abban, hogy Pintér Bence véget vet a korábbi polgármesterek őrült pénzszórásának és a milliós luxuskiadások helyett az ott élőket helyezi végre előtérbe - írja szerkesztőségünkhöz lejutatott közleményében az LMP.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló