2022. július 5., Emese Sarolta

Mindenki ügye

#szja #magyar posta #adó-visszatérítés

Az adó-visszatérítésről szóló levélhez a Posta pénzügyi megtakarításait hirdető prospektust is hozzátűzték az élelmes postások

Farkas Bazsi/ugytudjuk.hu 2022.02.09. 16:19

Nem mindenkinél aratott osztatlan sikert a 2 in 1 megoldás. A Posta belső vizsgálatot indított.

 

Az Ugytdjuk.hu szerkesztőségét több szombathelyi olvasó is azzal kereste meg, hogy a kézhez kapott SZJA visszatérítésről szóló levelük mellé a Posta pénzügyi megtakarításait taglaló prospektust is megkapták.

 

De nem úgy, hogy a két küldemény együtt lett volna bedobva, hanem a prospektus hozzá volt tűzve a borítékhoz. Így ha a levelet ki akarták nyitni, előbb ki kellett hajtaniuk a klammeroló csatot. 

posta
Fotó: Farkas Bazsi / ugytudjuk.hu

A lap egyik olvasúja arról számolt be, hogy megkereste a céget és azt az információt kapta, hogy a szombathelyi posta egyik vezetőjének utasítására tűzdelték hozzá a kormányzati levékhez a reklámot.

 

Az ugytudjuk.hu megkereste a Magyar Postát. A cég a feltett kérdéseikre nem válaszolt, annyit azonban írt, hogy levelük után belső vizsgálatot indítanak.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló