2021. April 11., Leó Szaniszló

Mindenki ügye

#felcsút #repülőtér

Amikor egy poén valósággá válik: repülőtér épülhet Orbán Viktor szülőfaluja mellé

2021.3.24. 13:19

Felcsút a világ közepe. Már el is készült a kormány-előterjesztés.

Majdnem egy hónapja szellőztette meg Tessely Zoltán, az Orbán Viktor miniszterelnök szülőfaluját, Felcsútot is magába foglaló Fejér megyei 3. országgyűlési választókerület fideszes képviselője – aki egyben a térség fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos is –, hogy Felcsút,Bodmér, Szár és Újbarok határában sportrepülőtér épülhet - írta a Magyar Hang.

felcsút repülőtér
A tervezett repülőtér helyszíne, a Nagy-Magyarország képet kaszálással alakították ki

 

Tessely Zoltán a lap megkeresésére azt írta, hogy már elkészült a Felcsút szomszédságába tervezett repülőtér kapcsán egy kormány-előterjesztés. Ennek összeállítása során Tessely Zoltán egyeztetett az érintett települések polgármestereivel. „Az előterjesztés alapvetően a projekt előkészítéséről szól, és az emlékhely, az úthálózat fejlesztése és a csörlős vitorlásrepülő pálya témaköre került bele” - írta a fideszes képviselő, aki szerint a kormány-előterjesztés benyújtását a jelenlegi járványügyi veszélyhelyzet miatt most „nem tartja aktuálisnak”.

 

Kép forrása: Tessely Zoltán Facebook-oldala/Magyar Hang

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló