2023. október 1., Malvin

Mindenki ügye

#bödőcs tibor #humorista

Alkotói szabadságra vonul Bödőcs Tibor

Fehér Buda/ugytudjuk.hu 2022.04.05. 13:33

"A humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!" – írja a humorista.

 

Befejezte a turnéját Bödőcs Tibor, a humoristával most egy kis ideig nem találkozhat majd a közönség, jelentette be Bödőcs a Facebook-oldalán. Mint írja, alkotói szabadságra vonul, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen visszavonulna a stand-upos, helyette új műsoron, és még egy új könyvön is dolgozni fog.

 

Bödőcs emellett azt is leírta, hogy szerinte az újabb kétharmados Fidesz győzelem után mit várhatunk. "Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában. A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda. Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni. Mindeközben, ahogy szokta, a „baloldal” „megújul”. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig" – teszi hozzá a humorista.

 

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Bödőcs egészen pontosan mennyi időre vonul el, ám a posztot úgy zárja: "Akárhogy is, a humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!", tehát remélhetőleg hamarosan újabb poénokkal áll majd elő a stand-upos.

 

Bödőcs egyébként nemrég még egy újabb videóval robbantotta fel a netet, a pár perces felvétel, amelyben páros lábbal rúgott bele Orbánba, Putyinba, az ellenzékbe és a Békemenetbe is, már közel 2,5 milliós megtekintésnél jár. 

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló