2024. május 23., Dezső

Mindenki ügye

#aldi #lidl #nyári munka

Akár 550 ezer forint feletti fizetéssel is állást lehet kapni nyárra az Aldi és a Lidl üzleteiben

Csarnó Ákos 2024.04.15. 11:29

 

Nagyjából 100-as nagyságrendben keres dolgozót az Aldi, és 200-at a Lidl a nyári szezonra a Balaton és a Velencei-tó környékére, derült ki a két áruházlánc hétfői közleményéből, amit a telex.hu szemlézett. Mindkét üzletlánc bruttó félmillió forint feletti fizetést ajánl a június 1. és augusztus 31. közötti időszakban. Az Aldi és a Lidl is hosszabb ideig tart majd nyitva.

 

Az Aldi határozott idejű munkaviszonyt ajánl teljes, illetve heti 30, vagy 35 órás részmunkaidőben, és kiemelték, hogy felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várják. A fizetés

heti 30 óráért havi bruttó 413 325 forint,

heti 35 órában havi bruttó 482 213 forint,

40 óráért havi bruttó 551 100 forint várható.

A Lidl a Balaton és a Velencei-tó partján lévő üzleteibe várja a dolgozókat, szintén teljes és részmunkaidős lehetőséggel.

 

A heti 40 órás munkaviszonyért bruttó 588.000 Ft fizetés+szállás, mellette pedig a határozott idejű munkaviszonyhoz is jár egészségprogram. A Lidl közleményében azt írta, hogy a cég 100%-ban állja a közösségi közlekedéssel történő munkábajárást, az autózók költségét pedig 40 Ft/km-rel támogatja – írta a telex.hu.

 

indexkép: Getty Images

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló