2021. March 3., Kornélia

Mindenki ügye

A Vodafone Magyarország több szolgáltatását is megszünteti

2020.12.15. 8:10

Kivezetik többek közt a hangpostát és a videótelefonálást.

 

A media1.hu szúrta ki, hogy a Vodafone Magyarország a honlapján bejelentette: 2021 elején több szolgáltatását is kivezeti.

 

2021. január 20-án megszűnik a videótelefonálás. Ezután ha valaki mégis videotelefonálni szeretne, ehhez mobilinterneten keresztül valamilyen applikációt (például Skype-ot, Vibert, Messengert) kell használnia.

 

A ma már legfeljebb kevesek által használt WAP szolgáltatást is kivezeti a cég. Erre szintén január 20-án kerül sor. Aki mobilnetezik, és még mindig a WAP szervert használta, annak át kell állítani a telefonját, internetezni természetesen ezután is tud majd (ezzel kapcsolatban a Vodafone honlapján segítséget nyújtanak).

 

A UPC Wi-Free szolgáltatás 2021. január 31-én szűnik meg.

 

Fotó: Bloomberg

 

Kivezetik a voice mail, azaz a mobil hangposta szolgáltatást is, 2021. február 20-án. Ezt követően a hangpostában tárolt hangüzenetek törlődnek, a szolgáltató pedig a jövőben csak sms-t fog küldeni a sikertelen hívásokról.

 

A Vodamail nevű levelezőszolgáltatás február 20-án szűnik meg. Akinek vodamail.hu-s e-mail címe van, eddig lesz ideje lementeni a leveleit, és másik címmel regisztrálni ott, ahol ezt az e-mailt használta. hasonlóképpen kivezetik a Webmail szolgáltatást is így március 1-jén megszűnnek a @upcmail.hu és @chello.hu-s címek is.

 

Ugyanakkor a Vodafone nemcsak megszüntet szolgáltatást, de be is vezet: Budapest, Zalaegerszeg és Siófok után Székesfehérvár belvárosába is megérkezett az 5G.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló