2024. május 20., Bernát Felícia

Mindenki ügye

#fidesz #propaganda #rezsicsökkentés

A legsúlyosabb Fidesz-propagandaoldalt is kiakasztotta a rezsicsökkentés-csökkentés


„Ez van, átvert bennünket a Fidesz (félig)” – írják.

Az egyik legostobább, fideszes és orosz propagandát terjesztő Facebook-oldal, a Számok - a baloldali álhírek ellenszere szerkesztője is kikészült a rezsicsökkentés csökkentésének tegnapi bejelentésétől.

Ez van, átvert bennünket a Fidesz (félig). Az intézkedés nagyjából 50 000 forintot vesz el a családunktól. Nem erre szavaztunk! Nem, nem a medencét fűtjük, hanem kertészkedünk. Nem, nem a gyepet locsoljuk, hanem zöldséget és gyümölcsöt termesztünk, amit az aszály miatt LOCSOLNI kell, ehhez pedig áram kell, sok áram. Egy négytagú család vagyunk, az otthonunk hőszigetelt, ezért a gázfogyasztásunk átlag alatti, de a kert miatt az áramszámlánk a duplája. Két választásunk van: vagy befejezzük a kertészkedést és a sokéves munkánkat hagyjuk elpusztulni, vagy 50 ezer forinttal többet fizetünk érte

– írja a posztban.

Sorry, de nem fogjuk megvédeni sem a mai bejelentést, sem a KATA módosítását, mert mindkettővel a kormány elvesz az emberektől

összegeznek. Egy későbbi posztban azért megtalálták a megfelelő irányt, és tudták vegyíteni kritikájukat egy kis libsizéssel.

 

(Via ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló