2024. június 18., Arnold Levente

Mindenki ügye

#sneider tamás #jobbik #novák katalin

A Jobbik volt elnöke, Sneider Tamás is Novák Katalinra szavazott az államfőválasztáson

Nagy Donát 2022.03.11. 10:21

Azt mondta, hogy a baloldal csak kavarni akar a háborús helyzetben.

A felfokozott politikai helyzetben jó jelöltnek tartom Novák Katalint, aki nem ok nélkül az egyik legnépszerűbb politikus Magyarországon, hiszen olyan területtel foglalkozott az elmúlt években, amelynek a legnagyobb a támogatottsága, vagyis a családpolitikával

– fogalmazott a Telexnek Sneider Tamás, majd hozzátette:

Most viszont ennél is fontosabb indok szólt a személye mellett: ez pedig a példátlan méretű és veszélyes ukrajnai háború. Ilyen helyzetben nem mindegy, ki tölti be a Magyar Honvédség főparancsnoki tisztségét.

Sneider azt mondta, hogy az esélyét se szeretné látni annak, hogy miközben egyre közelebb ér az ukrán front hazánkhoz, a baloldali ellenzék esetleges jogi csűrés-csavarásával hazánk védelmi képessége csökkenjen.

sn2b
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

 

A politikus kilenc évig volt a Jobbik alelnöke, majd 2018 és 2020 januárja között a párt elnöki tisztségét látta el. Négy hónappal azután, hogy Jakab Pétert választották meg utódjának, több országgyűlési képviselővel együtt kilépett a frakcióból, és nem sokkal később a pártból is. A cikk szerint mandátumát azonban nem adta vissza, így azóta függetlenként politizál a parlamentben.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló