2024. április 17., Rudolf

Mindenki ügye

A haldokló anyja mellett virrasztó Demeter Mártára vetette magát a Fidesz propagandagépezete

EÜ/ugytudjuk.hu 2019.11.30. 00:00

Az LMP társelnöke kérvényt adott be, hogy éjszaka is vele maradhasson a Honvédkórházban.

 

Hangzatos címmel írta meg kedden a Fidesz médiaalapítványához tartozó Origo, hogy Demeter Márta, az LMP társelnöke VIP-ellátást kért és kapott a budapesti Honvédkórházban - írta az ugytudjuk.hu. Ezt azért tartották kiemelni, mert az elmúlt hónapokban rengeteg kritika éri a kormányt a Honvédkórház miatt, ahol hol a sürgősségi ellátás került a fenntarthatatlanság szélére, vagy a koraszülött gyerekek speciális osztályát kellett bezárni egy időre szakemberhiány miatt. A propaganda viszont az LMP politikusának kritikáját igyekeztek képmutatásként beállítani, ám - ismét - elhallgattak egy lényeges elemet a történetben.

 

Demeter Márta ugyanis ahhoz kért külön eljárást még 2017-ben, hogy azóta elhunyt édesanyja mellett maradhasson az utolsó napjaiban.

 

 

A politikus anyját eredetileg egy másik kórházban ápolták, ahol nem engedélyezték a látogatóknak, hogy a szobákban maradjanak éjszakára. Demeter Márta ezért kérvényezte anyja Honvédkórházba való átszállítását és a lehetőséget, hogy vele maradhasson. Végül erre nem is került sor, mert az anyját ápoló kórház engedélyezte, hogy a haldokló mellett virrasszon a politikus - derült ki az LMP közleményéből.

 

(Fotók: MTI)

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló