2022. január 26., Vanda Paula

Mindenki ügye

#békemenet

680 ezer embert várnak az újabb békemenetre

Csarnó Ákos 2022.01.01. 15:35

 

Csizmadia László főszervező szerint az újabb akcióval “Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatnunk az erőnket”. A március 15-én, a parlamenti választások előtti kampányhajrában újra Békemenet lesz Budapesten, ahová csaknem 700 ezer embert várnak.

 

Alig pár hónappal a tavaly október 23-i Békemenet után, idén március 15-ére újabb hasonló, vonulást hirdet a kormányközeli Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) – erről újévi köszöntőjében beszélt a szervezetek egyik vezetője, Csizmadia László, a videót a 444.hu szúrta ki.

 

Csizmadia szerint a március 15-i Békementen az a cél, hogy kétszer annyian legyenek az utcán, mint a tavaly őszin, amikor is a finálén szerinte 340 ezer fős tömeg hallgatta Orbán Viktor kormányfőt az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében. Úgy fogalmazott:

 

Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon"

 

(indexkép: MTI/infostarrt)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló