2022. január 28., Károly Karola

Környék ügye

#koronavírus #védőoltás #oltópontok #oltási hét

Mutatjuk az összes Heves megyei helyszínt, ahol továbbra is regisztráció nélkül lehet oltatni

Szabadi Szabolcs 2021.12.05. 10:02

Csak be kell sétálni, aztán már mehet is a szuri.

Ahogy az a napokban kiderült, újabb egy héttel meghosszabbítják a regisztráció nélküli oltási akciót. Az ország többi pontjához hasonlóan Heves megyében is minden nap előzetes regisztráció, illetve időpontfoglalás nélkül vehető fel a vakcina első, második vagy harmadik, megerősítő dózisa.

oltashatvan2
Fotó: MTI

 

A Heves megyei oltópontok által működtetett oltási helyszínek:

 

Eger

 

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet, 1-5. oltópont, Irgalmas rendi épület – közlekedő folyosó és pszichiátriai rendelők; 3300 Eger, Markhot utca 1-3. (Bejárat: zöld kapu), minden nap 7-19 óra között

 

Gyöngyös

 

Bugát Pál Kórház, 1-2. oltópont, Tüdőbeteg gondozó; 3200 Gyöngyös, Dózsa György út 20-22., minden nap 7-19 óra között

 

Hatvan

 

Albert Schweitzer Kórház Rendelőintézet, 1-3. Oltópont - Szakrendelő épülete; 3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16., minden nap 7-19 óra között

 

Heves

 

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Hevesi Rendelőintézet, 3360 Heves, Fő út 13., 8 és 16 óra között. (Itt az adatbázisban nem említik, hogy minden nap vagy csak munkanapokon, érdemes telefonon megkérdezni, mielőtt valaki hétvégén menne!)

 

Parádfürdő

 

Parádfürdői Állami Kórház, 3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos út 221., minden nap 7-19 óra között

 

Első és második körös, valamint a megerősítő harmadik oltásra Heves megyében továbbra is négyféle vakcina áll rendelkezésre: Pfizer, Moderna, Janssen és Sinopharm. Az oltatlanok előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra, ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el.

 

Nagyban meggyorsítja az oltást, ha az érkezők magukkal hozzák kinyomtatva, kitöltve és aláírva a regisztrációs lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot (utóbbi a harmadik oltás esetén is kell), amely szintén a koronavirus.gov.hu oldalon található, akárcsak a 12-17 évesek számára szükséges szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint minden, az oltással kapcsolatos információ. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló