2021. november 28., Stefánia

Környék ügye

#útburkolat #m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #útfelújítás

Szerdán és csütörtökön egysávos lesz az M3-as Nagyfügednél

2021.03.02. 19:08

A sebességet is korlátozzák.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden portálunkhoz eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végeznek az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Nagyfüged térségében 2021. március 3-4. között, szerdától csütörtökig.

 

A 94-es kilométerszelvényben zajló munkálatok ideje alatt 8 és 16 óra között a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

(Indexfotó: Mohai Balázs / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló