2024. május 27., Hella

Környék ügye

#posta #postabezárás

Számos posta újra kinyit januárban, a bezárt egri és környékbeli postákról egyelőre nem tudni

Csarnó Ákos 2022.12.28. 09:16


A Magyar Posta Zrt. új vezetése az elmúlt másfél hónapban intenzív és konstruktív tárgyalásokat folytatott az önkormányzatokkal a bezárt postahelyekről, ennek köszönhetően több posta újranyit januárban, az egyeztetések folytatódnak - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel. Azt viszont nem közölték, hogy mely településeken nyithatnak meg a posták. A 444.hu a helyi hírek alapján több települést kigyűjtött:

 

a II. kerületben két helyen,

Kaposváron két helyen,

Dunakömlődön,

Újdombóváron.

Az egri bezárt postákról nincs hír, az önkormányzat és a polgármester egyelőre nem adott ki olyen jellegű nyilatkozatot, amiben a posták újranyitására utalnának, ezért kérdésekkel fordult a Magyar Posta felé, amint kapunk tájékoztatást természetesen meg is osztjuk önökkel.

A Magyar Posta még október végén döntött arról, hogy az energiaárak drasztikus drágulása miatt országszerte szünetelteti több posta működését. Tájékoztatásuk szerint a megbeszéléseken a települések polgármestereivel részletes megállapodás született arról, hogy a Magyar Postát is érintő radikális energiaköltség-növekedést hogyan és milyen módon tudják közösen kezelni az egyes szünetelő posták vonatkozásában.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló