2023. december 11., Árpád

Környék ügye

#NER #luxus #kerékpárkölcsönző #vanazapénz

„Nyomortanya” kerékpárkölcsönző a Mátrában? Jó, jöhet de hasonlítson inkább szálláshelyre!

Csarnó Ákos 2023.10.16. 08:57

Na, itt van a hiányzó brüsszeli pénz.

 

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő mutatott be új képeket és egy történetet a mátraszentimrei kerékpárkölcsönzőről, ahol épp nem találni kerékpárt, de luxus-szálláshelyet inkább:

 

Ez a kis "filléres" történet csak még szebb, ha tudjuk, hogy kik a nyertesek. A 12 milliót egy szegedi ügyvéd (Maklári László Péter) frissen alapított, fő tevékenységként sportszerek kölcsönzését megjelölő, de eddig semennyi bevétellel nem rendelkező cége, a Mát-Rider Kft kapta. A luxus villa azonban egy Pomázi Csaba nevű , bár kissé lecsúszott fideszközeli milliárdos vállalkozó tulajdonában áll (pontosabban a lánya nevén van, de a haszonélvezet az övé.) Ő távhő cégekben nyomult korábban, pl Szekszárdon és Dunaújvárosban, utóbbi helyről pár éve tudták nagy nehezen kitenni.

 

Hogy még szebb legyen a dolog, ez az épület elvileg egy "vendégház" is, van szép honlapja. A honlap szerint szintén a szegedi ügyvéd a tulajdonosa annak a cégnek (T.G.L Kft), amelyik a "vendégházat” üzemelteti. Nos, vagy nagyon rossz üzletemberek, vagy nem akarják igazán kiadni a házat, ugyanis a 8 szobás ház csak egyben vehető ki, 3-500 ezer ft/éj (!) összegért.

 

 

 

indexkép: Hadházy Ákos facebook

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló