2021. szeptember 25., Eufrozina Kende

Környék ügye

#időjárás

Nem változik az időjárás, és ennek örülni fogunk

Nagy Donát 2021.09.09. 08:49

Kellemes, kirándulós időnk lesz a hétvégén.

Országos előrejelzés a met.hu szerint:

 

Csütörtök estig

 

Túlnyomóan derült időre van kilátás legfeljebb kevés gomoly- és fátyolfelhővel, csapadék nélkül. A Dunántúlon megélénkül, a Fertő térségében meg is erősödik a délkeleti szél. Másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható. Késő estére általában 12, 17 fok közé hűl le a levegő.

 

Péntek

 

Napos idő várható kevés fátyol-, illetve gomolyfelhővel, csapadék nélkül. A délkeleti, déli szél főként az Észak-Dunántúlon időnként megélénkül. A délutáni órákban 23, 28 fokot olvashatnak le a hőmérőkről.

 

Szombat

 

Sok napsütésre lehet számítani gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék általában nem valószínű (estétől az Alpokaljára esetleg besodródhat egy-egy zápor, zivatar). A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 7 és 14, a csúcshőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

 

Vasárnap

 

Általában többórás napsütés várható fátyolfelhőkkel, de főleg a Nyugat-Dunántúlon időnként erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, ott helyenként előfordulhat zápor, esetleg egy-egy zivatar. Néhol időnként megélénkül az északnyugati szél. A hajnali 6, 15 fokról 24 és 29 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló