2022. július 1., Tihamér Annamária

Környék ügye

#kömlő #varga irén #bulvár #szórakozás #fellépés

Nem fogják pótolni Varga Irén elmaradt kömlői koncertjét :((((

Kovács Dávid 2022.05.16. 13:07

Mondhatnánk, hogy nem várják vissza, de oda se talált.

 

Varga Irén nem kap második esélyt Kömlő vezetésétől: a helyi önkormányzat nem szervez másik alkalmat, hogy az """Előadóművész"""" (vagy hát nem tudom, ő miként tekint magára) pótolhassa a nemrég elmaradt fellépését a faluban.

vargairen-fb
Varga Irén téli pompában (Fotó: Varga Irén / Facebook)

Ahogy korábban írtuk, Varga Irén nemrég csúnyán eltájolta magát, nem talált oda a kömlői majális helyszínére: a dél-hevesi település helyett a Baranya megyei Komlón bukkant fel a buli napján, ahol persze hiába kereste a színpadot és a közönséget.

 

A kömlői önkormányzatot (ők szervezték az aznapi programot) levélben kerestem meg nemrég, amelyben többek között arról érdeklődtem, hogy fogják-e pótolni valamikor az elmaradt műsort, és amennyiben igen, az mikor lesz. A válasz röviden: nem.

A partnerrel történő egyeztetést követően az Önkormányzat nem szervez másik időpontot az elmaradt fellépés miatt

– írta levelében a kömlői önkormányzat.

 

Arra is kíváncsi voltam, hogy a magát több mint 300 kilométerrel arrébb navigáló Varga Irén a fellépési díját a kömlői majális helyszínén kapta-e volna meg, vagy már előre elutalták neki, és kívánnak-e esetleg bármit hozzáfűzni a történtekhez, vagy még mindig keresik a szavakat.

 

A helyi önkormányzat erre azt válaszolta:

Kömlő Község Önkormányzata nem kívánja kommentálni a történteket, a szerződésben leírtak sajnos nem valósultak meg így az Önkormányzat által kifizetett minimális fellépti díj előleg a partner részéről azonnal visszautalásra került.

Hozzátették: mindenki korrekten és segítőkészen állt a történtekhez.

 

A kömlői majálison egyébként egészen nagy számú közönség gyűlt össze, a meghirdetett fellépők között volt például Kis Grófo, Emilio, Bódi Guszti és Margó, G.W.M., Missh, valamint Korda György és Balázs Klári is.

 

Varga Irénnek mostanában egyébként nincs szerencséje az ország északkeleti régiójával: néhány napja arról cikkezett a bulvársajtó, hogy Ózdon egy nő megtámadta őt, méghozzá úgy, hogy közben még a műkörme is letörött neki, hát istenem.

Itt Ózdon sajnos megtámadott egy illető. Letörte a körmömet, összekapott velem, hajba kapott velem. Letörte a körmömet, itt Ózdon

– nyilatkozott magasröptűen az esetről.

 

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után több olvasónk is jelezte, hogy az elmaradt buli után Varga Irén valójában mégis eljutott Kömlőre, ahol a Rubina rendezvényház és pizzéria fogadta május 14-én, szombaton. Az itt adott műsort 2500 forintos belépő ellenében lehetett meghallgatni.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló