Megérkezett az idei első hó
Hétfőn este tartották a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjátadó gáláját, amelyen nemcsak az Év Éttermét választották meg, hanem az Év Termelője Díjat is kiosztották. A Magyar Konyha szerkesztősége által odaítélt díjat idén Sándor Tamás kézműves sajtkészítő, a tradicionális hegyvidéki sajtokat előállító mónosbéli Bükki Sajt képviselője, Balogh Nagy Erzsébet keleméri juhtenyésztő (Keleméri Báránykák), valamint Szabó György, a bükki füvesember, a Györgytea alapítója kapta. A díjakat Lévai Anikó, a gasztronómiai magazin szerkesztőbizottságának elnöke adta át.
A bükki füvesemberről mi is írtunk, korábbi cikkünkből például kiderül, hogy az év mely napján milyen teát kell innunk ahhoz, hogy egészségesek maradjunk.