2024. július 25., Jakab Kristóf

Környék ügye

#gyöngyös #mátra #bor #koncertek #mátrai borvidék #mátrai bornapok

Nem lesz hiány koncertekben a Mátrai Bornapokon, Fenyő Miklós és a Bagossy Brothers is fellép

Barna Benedek 2022.05.17. 11:58

A finom nedűkről és a zenéről fog szólni a hétvége Gyöngyösön.

 

Ezen a hétvégén, május 20-a és 22-e között rendezik Gyöngyös főterén a Mátrai Bornapokat, ahol amellett, hogy kihirdetik a városbor-választás és a borvidéki borverseny eredményeit, idén is a legjobb mátrai pincészetek kínálják majd nedűiket, lesz kézműves kirakodóvásár, vidámpark, gasztroudvar, és egyéb kiegészítő programok várják az érdeklődőket. 

 

A város hivatalos oldalán a részletes műsort is közzétették, eszerint jó néhány koncert is lesz a hétvégén, fellép többek között Fenyő Miklós, a Bagossy Brothers Company és a Blahalouisiana. Az ő péntek, szombat és vasárnap esti nagykoncertjei mellett Kocsis Tibor, Singh Viki és Buch Tibor is színpadra lép majd, zenél a Pablo & The Escobars, a Felső Tízezer és Lugosi Dániel, és egy fiatal helyi lemezlovas, Soldier is szórakoztat majd bennünket.

 

A helyi csoportok idén sem hiányoznak majd a színpadról: mások mellett a Vidróczki Néptáncegyüttes, a Tomory Gábor Néptánciskola, a Sound of Spirit Énekegyüttes és a BlackJam! is a fellépők között szerepel. A gyerekek szórakoztatásáról s a BumBum zenekar gondoskodik majd.

 

Aki a rendezvényen részt vevő borászatokra kíváncsi, annak érdemes a Gyöngyösi Fesztiválok Facebook-oldalra ellátogatni.

 

mátrai bornapok

(Kép forrása: gyongyos.hu; indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló