2024. április 17., Rudolf

Környék ügye

#mátraháza #tiborcz istván #lifestyle hotel mátra

A Mátrában terjeszkedik Orbán Viktor vejének cége

Barna Benedek 2021.10.29. 12:06

Tiborcz István cége Mészáros Lőrincék szállodáját veszi át.

 

Új szállodatípussal, hegyvidéki wellness hotellel egészül ki a BDPST Group hotelportfóliója, miután a cégcsoport szállodafejlesztési és -üzemeltetési tanácsadó cége a BDPST Hotel Management veszi át november 1-től a Mátraházán található 4 csillagos Lifestyle Hotel Mátra működtetését. Az üzemeltetési feladatok ellátása mellett a szállodát tulajdonló társaság megvásárlásáról szóló szerződés is aláírásra került 2021 októberében – adta hírül egy friss közleményben az Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a többségi tulajdonában álló cég.

 

A mátrai szállodát a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotelstől veszik át, amely tavaly 819 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott a Lifestyle Hotel Mátra fejlesztésére. (Októberben Tiborcz cége már megvásárolt egy 43 és egy 91 szobás hotelt tulajdonló céget Mészáros Lőrincéktől.)

hotel
Kép forrása: Lifestyle Hotel Mátra / Facebook

A Kékes lábánál található 114 szobás komplexum 220 fős étteremmel, 45 fős bárral és wellness részleggel is rendelkezik. A közlemény szerint a hotel a jövőben is változatlanul várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket, az üzemeltetésben bekövetkezett változás nem érinti a szálloda meglévő, illetve jövőbeni foglalásait.

 

Mint a Portfolio írja, a BDPST Hotel Management jelenleg a BOTANIQ Turai Kastélyt, az Alice Hotelt, a tarcali Andrássy kúriát és a D8 hotelt üzemelteti Magyarországon, valamint a spanyolországi Los Alcazaresben a Hotel Atrio del Mart, és két ausztriai síhotelt.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló