2022. augusztus 13., Ipoly

Környék ügye

#rendőrség #bükk #bükkszentkereszt

Már eszméletlenül feküdt, amikor megtalálták a nőt, aki az éjjeli Bükkben akart végezni magával

Kovács Dávid 2022.03.20. 12:52

Egy egész alakulat dolgozott a keresésén. Előbb az autóját találták meg, majd később őt is, így végül sikerült megakadályozni a tragédiát.

Megrázó történetről számoltak be a BAZ megyei rendőrök a Police.hu oldalon: egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő nő végzetes lépésre szánta el magát, és úgy döntött, életét a Bükkben dobja el magától.

 

A szabolcs megyei rendőrök a péntek éjjeli órákban kaptak értesítést arról, hogy egy nyírlugosi nő otthonából ismeretlen helyre távozott, hogy véget vessen az életének. A telefonjának adatai alapján a szabolcsi rendőrök megállapították, hogy a nő valahol Bükkszentkereszt környékén tartózkodhat, ezért gyorsan értesítették a miskolci rendőröket.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint ezt követően egy tízfős járőrcsoport azonnal a nő keresésére indult, és közben csatlakozott hozzájuk a Miskolci Önkormányzati Rendészet négy rendésze is.

A kutatás során először – éjfél előtt – a nő autójára bukkantak egy erdészeti úton, majd kb. 50 perc múlva a nőt is megtalálták az egyik hegyoldalban, ahol eszméletlenül feküdt a talajon.

A nő testhőmérséklete ekkor már erősen lecsökkent, ezért a rendőrök egy takaróval betakarták, majd gyalogosan vitték el az autójukig. Ezzel vitték tovább az időközben a helyszín közelébe ért mentők járművéhez, majd a mentőautóval kórházba vitték.

 

 

Segítségre van szüksége? Ha öngyilkossági gondolatai vannak, hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

 

 

(Indexkép: illusztráció; Pixabay)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló