2024. május 27., Hella

Környék ügye

#m3-as autópálya #forgalomkorlátozás

Sövényvágás az M3-asnál: az autópálya több megyei szakaszán korlátozzák a forgalmat a napokban

Barna Benedek 2022.07.15. 15:40

Amíg dolgoznak, egy sávra szűkül a forgalom és sebességkorlátozást vezetnek be.

 

Folytatódnak a néhány hete ekezdett sövényvágási munkálatok az M3-as autópálya több Heves megyei szakaszán – tájékoztatott a Magyar Közút.

 

Portálunkhoz eljuttatott pénteki közleményük szerint

július 18. és július 22. között a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 110-es és 130-as, a Budapest felé vezető oldalon a 69-es és 130-as kilométerszelvények között több helyszínen fogják vágni a sövényt.

Ezalatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett helyszíneken ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

 

A Közút arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba.

 

A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu honlapon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

(Indexfotó: Krizsán Csaba / MTI – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló